onsdag 7. september 2011

T3 med det meste stasj

Det var nytt busstreff på Biri ved veikroa mandag 5. september. Denne gangen møtte flere vi ikke har hilst på før. Det kom faktisk 3 stk T4 og 3 stk T3.

Mange andre som pleier å være med, dukket ikke opp denne gangen. Likevel var vi altså seks busser og enda flere bussfrelste.

Denne bussen under til venstre (Doka 84 sin) hadde veldig mye av det riktige stasjet. I farten kan nevnes: Pene LM-felger, bøylespeil, sorte blinklys, vindavvisere, gangstercaps, grillspoiler og en del mer.

Vel, vel, det ble en fin kveld, uten regn og vi prata og snakka om det meste om VW-buss. Flere av de som dukket opp denen gangen skal til Tinntreffet.

Dessverre har eier av denne blogg ikke fått i gang sin automat-coach skikkelig til 5. september, men det kommer, det kommer. I morgen er den kjøreklar uten servolekkasjer over tanken. Skittobb å ordne for den som ikke kan det! Og jeg kan ikke dette! Har vel hatt litt flaks her også med den reparasjonen for det var ikke så lett for amatører, men takk til noen i bussmiljøet for gode tips og råd, blant dem Narle og Rapidspeed på http://www.vwbus.no/forum.

Ellers viser det seg at mjøsmiljøet stadig "eser ut litt" med nye bussfolk som dukker opp. Men hvor blir det av jentene? Er det ingen jenter som er interessert i vw-busser? Hm, kan jo undres.

Ellers stilte Narle på forumet med en nyervervet camperbuss som Rapidspeed hadde tidligere. En veldig fin bil, som det vel egentlig bare er å kjøre med, noe også Narle gjorde denne fine septemberdagen. Han kjørte den nemlig til Biri slik at vi fikk se den!!!! En fin gull-coach, spør du meg.

En av dem som alltid dukker opp her, har ikke volkswagenbuss. Han vil så gjerne ha en. Men han finner ingen til passelig pris. Kan noen hjelpe her, send erjo en epost (se i tittel over i denne loggen).

Neste treff blir en gang i oktober, litt avhengig av hva Jakob finner på når det gjelder "treff til fjells" ved gamle Spåtind Høyfjellshotell som visstnok står og "råtner på rot" etter konkurs for en god stund siden til gründerens store fortvilelse.

Vel blåst, vi ses igjen!



















































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar