onsdag 28. september 2011

Caravelle Kai's nye T3 syncro

De møttes på Nesbyen, disse to, en syncro og en Westfalia Club Joker. Begge T3'ere selvsagt.

Faktisk så trivdes de to så bra at eieren av denne bloggen valgte å tjuvfotografere den hvite doka-syncroen mens postmesteren var på jobb. Etterhvert skal den nok til Tynset (?) for å bli litt bruksbil, litt hyttebil, men kanskje mest hobbybil.

Vel, bildene er vel en liten hemmelighet: Dette er nemlig den nye T3 syncroen til Caravelle Kai på http://www.vwbus.no/forum. For 4 år siden eide Der Postmeister denne bilen - og vær trygg: Der Postmeister savner bilen. Men den er visstnok Kai sin, sies det! Kai solgte sin automat-T3 til eieren av denne bloggen, men nå er unge Kai i gang igjen. T3-sjukdommen nytter det visstnok ikke å bli kurert av. Det er en sykdom en må leve med - livet ut!

Dokaen trenger nok noe rydding, men jeg syntes den var veldig fin. Litt småfiks, så har unge Kai en veldig fin, gammel bil her.

Kai er en snill og grei ung mann. Jeg vil tro hans synes det er mest ok å ha bilde av den her enn å ikke ha bilde av den her på bloggen. Det virker også som han skal ha ei takgrind på bilen. Og noen fete felger, tror jeg. Vi får se!

Gratulerer Kai! Dette blir veldig bra: Du kan bare glede deg til å kjøre denne helt opp til hyttedøra i snøkavet i fjellheimen i Nord-Østerdal. Så får vi bare håpe at ikke Nord-Østerdal-kulda på Tynset og i fjellene rundt tar fullstendig knekken på denne bilens evne til å starte i minus 40-50 kuldegrader. Da kan du jo bli sittende fast i fjellet!

Usj, jeg er glad jeg bor i syden! Her er bilder av bilen!














































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar