lørdag 24. oktober 2009

Der Postmeister - i dytten!

En postmester i dytten? Javisst! Det var i Sverige det skjedde; i juli denne sommeren, dvs. 2009. Bak rompa på en gammel T2 bay ble det en heltriumph for Der Postmeister - Rune - under årets Bussfest i Kungsør i Sverige. I en uhøytidelig konkurranse deltok en herremann i gul T-short - og lyktes godt! Her er det innsats.














Riktignok var det ca. 150 busser tilstede under årets bussfest i regi av Nordiska typ2-klubben. Alle som var der ville vise seg fram. Min egen multivan var ikke nok til å synes på denne "festen".

Men den som lyktes best med å vise seg fram, var nok Der Postmeister med sin nyregga originale tyske VW postbuss-T3; var ikke det en 1986-modell med 2,1 liters motor? Og automat? Jovisst!














Postbussen hadde stått stille i noen år, men kom sterkt tilbake på hjulene tidsnok til å frakte Der Postmeister og hans co-driver fra det indre østlandet i Norge til Kongsør. Ganske så øre i huet var de nok begge to etter flere titalls mil inne i en buss som mer lød som en container uten isolasjon, enn en personbil. Men så er det jo også en varebil med høyt, uisolert glassfibertak; det romler godt!

Ut av hans postbuss veltet det etter parkering ved siden av oss andre, alt mulig merkelig post-ting og tang - tyske selvsagt! Mye av det kjøpt på ebay.













Blant tingene som ble vist fram, var originale tyske postkasser, bildeler (noe tilsalgs), en VW New Beetle i gul utgave (selvsagt, hva ellers?) som modell, og mye annet merkelig - IKKE NOE AV POSTGREIENE VAR TILSALGS! Hvem hadde vel trodd det?

Rune fikk mye oppmerksomhet de tre dagene dette stod på. Med postcaps og T-shirt i gult så ble han lagt merke til. Det er sikkert hyggelig.

Se på bildene! Ikke så rart at folk syntes dette var kuriøst. For det var det. Men Rune er en kjernekar og en god bilkompis, så dette er mer enn tålbart. Men skal jeg få like mye oppmerksomhet som Rune ved neste korsvei, må jeg nok gjøre noe litt spesielt. Vi får se......




















...og takk for det, Rune!


....og her er T3-postbussen og min T4-multivan parkert ved siden av hverandre mellom trærne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar