mandag 13. august 2012

Med T3 i fantastisk natur over Strynefjellet

Selvsagt har vi et vakkert land. Og ikke minst er fjellovergangen langs den gamle Strynefjellsvegen mellom Sogn og fjordane og Oppland et fakkert skue. Men så er den jo også nasjonal turistveg!


















BILDET OVER: Fra venstre ses doka84, Vwcoach og Raymond i en snakkepause midt oppe på Strynefjellet.

12. august 2012 la 3 T3'ere, en 1,6 TD Coach, en Reimo turbodiesel camper og en 2,1 bensin injection Westfalia med automat turen over fjellet fra Stryn. Det gikk greit, selv om bilene ble veldig varme. Men det var bratt og kjøling var nødvendig, så vi kjøre varmeapparatene for fullt og tok også noen pauser.

Det var en fantastisk fin tur på en ekte gammeldags grusveg med stabbesteiner, - ikke anbefalt for bil med campingvogn. For her var det trangt og en må ta det rolig.

Vi klarte turen fint alle med VWcoach bak rattet sin coach, Erjo bak rattet i sin Westfalia og Doka84 bak rattet i sin Reimo med Raymond som codriver uten at vi skal gå mer inn på det siste.

Det ble stans på Videseter for da var det jaggu varmt baki hekken på en av bilene. Men der ville vi ikke være lenge. 20 kroenr for å parkere på en tom parkeringsplass har vi så absolutt råd til. Men dette var for dumt! 20 kroner for å stå parkert på en grusbelagt parkerigsplass langt ut i villmarka med godt om stopplasser innover fjellet? No way. Det var for dumt!!!



BILDET OVER: Midt opp på fjellet ble det sans, før vi dro videre hjemover, erjo til Brumunddal i Hedmark, vwcoach til Åmot i Buskerud og Doka84 til Øyer i Oppland og Raymond til Rena i Hedmark på jobb.

Flott tur over fjellet. Anbefales!!!!

Takk for turen, folkens. Vi ses nok rundt flere svinger.

BILDET UNDER: Hm... erjo på fjellet! Og helt nederst klarte jeg ikke å dy meg: Jeg tok et bilde av Doka84 i bakspeilet. Det er ikke hver dag en har en T3 bak seg!!!!!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar