fredag 3. februar 2012

Min 1974 Bay-buss

Her er en hvit og blå 1974-modell VW Baywindow med 1,6 liters AS-motor som jeg nok ikke husker eksakt når jeg kjøpte. Men disse bildene er tatt av meg sjøl på bensinstasjonen Esso i Elverum i forbindelse med hentingen.

Det hadde seg egentlig slik at jeg hadde kjøpt en 1979 Bay varebil som jeg trengte en campinginnredning til. En kjøretur i jobben en førvinterdag førte meg til denne, i et veikryss i Våler i Solør; den hadde innredning og jeg tenkte at dette kunne være noe for meg.

- Bråstopp!

...og selvsagt lurte jeg på om han som eide den skulle selge den. Og det skulle han. Jeg betalte 4000 kroner for den og hentet den noen dager etter.

Men jeg kunne jo ikke demontere en fin bay som denne og jeg valgte derfor å sluse den videre til en i VW-luftmiljøet noen måneder senere. Hvem som kjøpte den husker jeg ikk lenger.

Jeg gjorde ikke noe som helst med denne bilen, men den gikk visstnok en stund etter salget. Hva som så skjedde, vel, det aner jeg ikke.

Jeg kjørte i råkulda hjem med den en dag før jul (2000? 2001?), aner ikke. Men det var steinkaldt inni bilen og jeg holdt på å fryse ihjæl. Men slik var det nå en gang i disse.

Noe mer er det egentlig ikke å skrive om denne bilen. Kort historie om en bil som jeg aldri selv registrerte på skilter.








































2 kommentarer: