lørdag 18. februar 2012

Snertne T3'ere tok snøen med storm i Snertingdalen

Jaja, det måtte da gå slik med et godt initiativ: Mange VW-busser var med da snøen ble utfordret i Snertingdalen nord for Gjøvik 18. februar. Raymon må få stor takk for initiativet som samlet ildsjeler med VW-busser av typen T3 og T4 med og uten syncro.

Faktisk var det 11 busser med. På bildene kan dere få et visst inntrykk fra treffet som ildsjelen Raymon i VWbuss Mjøsa hadde tatt initiativet til. Flere kunne selvsagt ha møtt opp. Men det er jo ikke alle som har bil som egner seg.Narle inviterte erjo til en tur i en doka, slik han hadde lovet. Det var ingen vei tilbake; erjo kasta seg med. Og det var en morsom sak. Erjo-bloggeren her på bloggen, ble imponert over hvor god framkommelighet disse syncroene har; men med lufttappa gummihjul, superbrede hjul og alle sperrer på (men mentalt avslått), gikk det så snøen sprutet og passasjerer måtte holde seg fast. Til slutt satt vi fast i en bakke og erjo tilbød seg å måke litt han også. Men nei, sa Narle:

- Se til å dokumentere bilder av dette du, så skal vi spa! sa han og dytta erjo til side med kameraet. Noen av dokukmentasjonen ser dere her på siden!Det ble en fin dag. Mildt og godt og fine kjøreforhold. Kaffe og prat om disse flotte bilene som fik selskap av noen Land Rovere. Fine biler det også, syns jeg. Men T3 gikk faktsk bedre i terrenget. Interessant observasjon, syns jeg, at disse brødboksene våre er så heftige i snø og terreng. Når det er sagt: Bilene er ikke bygget for denne type kjøring, men de EGNER seg godt. Litt svidd clutch kjente vi nok ferten av, men ellers ikke noen problemer bortsett fra litt strømløs bil hos Carl Otto som hadde kommer helt fra Haugesund! 60 x 2 mil. Det er ildsjel, det!!!!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar