søndag 16. juni 2013

Min 1990 diesel-coach tar form

Min 1990 modell T3 diesel Coach tar form. I det siste er den noe oppdatert med ulike saker. Den går godt nå og er faktisk akkurat nå den eneste bruksbilen jeg har.

Bildene her er tatt i dag!

De er noen år siden jeg bare hadde en T3 som daglig bil. Siste det skjedde var det også en T3, men en 1988 Coach med manuelt gir, for ca. 10 år siden.

Vel, min 1998-modell er nå oppgradert med hvite blinklys foran, sorte blinklys bak, sør-afrikagrill foran og jeg har fikset på setene foran så de nå også er i orden. Pluss en del annet er gjort. Har planer for denne, men det blir litt over tid.

Fra tidligere har denne bilen også fått ny reg.reim (desember 2012)og ny vannpumpe, den har fått noe nytt i forstillingen i vinter og den har også fått dekk hjul på coachfelger (205/70R14) som fungerer MEGET fint! Den har også fått elspeil som ikke er koplet. Hm... sikker noe mer også.

For ei drøy uke siden begynte det brått å renne frostvæske fra bilen. Det har forsvunnet litt av og til i hele vinter, men nå rant det skikkelig. Det viste seg at det var ekspansjonstanken som var ødelagt. Den er nå byttet til helt ny fra Møller (den siste tanken de hadde i Norge, denne delen er utgått fra produksjon, men fås i England og Tyskland).

Dieselen går som en drøm, og starter lett.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar