torsdag 13. desember 2012

Nesten ikke til å tro!

Er det mulig? Midt på mørkeste desember-vinteren i minus 13 kalde?Jeg møtte gni i øya. For rett bak meg stod det parket en VW T3 caravelle bensin. Jøss! Ikke dagligdags, det der, nei!

Nei, slikt er ikke akkurat hverdagskost. Min T4 foran og en tilfeldig parkert T3 bak midt i Brumunddal sentrum. Vel, tenkte jeg, når jeg så dette litt på avstand. Her må det være Bjørn53 som driver og tuller med meg. Han har nok ikke levert skiltene på sin bil.

Men, men, nei! Dette var skikkelig tilfeldig. Bilen var nyvist og EU-godkjent og tydleligvis i bruk som daglig doning. Pen og hel også, egentlig! Og selvsagt måtte jeg kline av et par bilder at kjøretøyene der de stod midt i Brumunddal sentrum.

For det er ikke hver dag jeg treffer på disse T3'ene på vegen, i alle fall ikke på vinteren. Men av og til skjer det! Og, ja, jeg har ganske god oversikt over hva som finnes rundt på bygda her. Men alle vet en ikke om. Det finnes tydeligvis flere slike T3 enn en er klar over. Som bruksbiler.

Den her er en Caravelle, med bensin motor så det ut til og 5-trinns kasse, 2,1 motor tror jeg den har. Går sikkert som et skudd i vinterkulda.

Vel, det var tilfeldig og derfor litt morsomt. Når skjer dette neste gang - så tilfeldig?

Tja, kanskje det skjer igjen? Hvis noen av mine folkevognbussvenner driver litt tull og tøys med meg. Kanskje det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar