lørdag 17. desember 2011

Mine T3'ere er garasjert for vinteren

Ja, så er mine to T3'ere garasjert for vinteren i en helt ny, tørr garasje som har stabil og fin temperatur gjennom hele vinteren.

Jeg har aldri hatt så fin garasje for mine biler. Bra det. Og en Posche-nabo, en slektning fra 1970-tallet, er ikke til å forakte det heller. Jeg synes de tre bilene ser stilige ut der de står sammen og venter på våren.

Men de skal ikke stå helt rolig hele vinteren. I dag var den blå coach'en ute på tur. Da jeg måtte brått ut av garasjene mine sent i høst, måtte jeg la noe småtteri ligge igjen i min sølvgrå 1988 T3 Club Joker. Men nå er alt av deler fraktet til mitt nye delelager ved bruk av coach'en. Så nå er alt på stell.

1988 Club Jokeren skal for øvrig få på noen piggfrie vinterdekk så jeg kan ta en luftetur med den så den ikke blir helt støl. I dag kunne det ha vært gjort en kjøretur, men jeg fikk bare henta dekkene og ikke montert dem. Jeg klart ikke å skru dem på på grunn av at jeg er temmelig mørbanka i dag. Jeg var nemlig uheldig i går og slo kollbøtte på holka og landa på ryggen (der skulderblada befinner seg). Ishålke! Men jeg var heldig og er i god form så jeg klarte å unngå skader store skader på meg sjøl, spesielt heldig var jeg når jeg klarte å hindre å slå bakhode i stålisen (da er det ikke sikkert jeg hadde skrevet dette her i dag).

Nok om det.

I dag var det is og snøføre der jeg bor, så da hadde det jo vært mulig med en kjøretur. Men uten vinterdekk var det ikke forsvarlig å kjøre.

Vel, begge bilene er nå i topp stand etter en del delebytter i høst og jeg gleder meg til sommeren. Det er en mulighet for at den ene selges. Vi får nå se. Det er noen måneder til våren! Og så er det så moro ha ha to greie slike folkevognbusser.

Begge starter lett og går som en drøm. Men coach'en skal få nye pluggledninger, rotor og fordelerlokk (er innkjøpt) for å være trygg på at ikke fukt spiller meg et puss i regnvær. Dessuten er slike tenningsdeler greit å bytte ut over id.

Jeg skal også spandere på coach'en ny olje på automatkassa inkludert nye filtre på kassa. Jeg skal også for putte på et nytt bensinfilter, kanskje også en ny bensinpumpe (uten at det er helt nødvendig).

Fram til våren står de fint i garasjen.

La det bare snø og strøs salt på vegene i hele vinter. Jeg bryr meg ikke!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar