onsdag 23. juni 2010

En flott T4 som er solgt altfor billig!

1995-regget (1996-modell) Caravelle T4, lang type, 2,4D, lys sotgrå (?) metallic, var tilsalgs for en tid siden (denne). Nå er den solgt altfor billig. Bilen er en 10 seter buss med armlener på framsetene. Den er hel og fin inni med unntak for små-søleflekker i setet bak ved skyvedøra.

Massevis med plass, og den typen der baksetene kan legges ned. Bilen har 8 seter i kjøreretningen og en toseter på venstre side bak. Noen småriper på høyre side bak sidedøra. Bilen var EU-godskjent årlig på grunn av at den er minibuss.

Kan omregges kostnadsfritt (med et lite gebyr til Trafikkstasjonen) til personbil. Bilen har ikke noe spesielt med utstyr, men er en grei bil. Den har det den trenger! Og den ble rustbehandlet sist i 2004 og ser veldig bra ut under (uten av jeg har hatt den på løftebukk).298.000 km på telleren i juni 2010.

Bilen hadde noe småtter av overflaterust her og der, men ikke noe farlig. Egentlig en ganske så hel og fin bil.
Motor og gir har fungert utmerket i alle år, ingen alvorlige lekkasjer (jeg fant ikke lekkasjer av olje etc, men litt fukting under, kanskje etter oljebyttene?). Ellers er det mulig det må gjøres noe i forstillingen på grunn av noe ulyder ved kjøring i dumper. Bilen har nytt batteri, og nye bremser foran.

Bakluka er todelt dør der den ene ikke kan åpnes nå (sikkert en bagatell). Dette har aldri vært bloggers bil.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar