fredag 13. mars 2015

Henta ut Gråmann fra lagring 12. mars


Starta og gikk så fint så. Kjørte den hemmat på gårdsplassen. Starta i 3 kalde i dag tidlig og trilla rett til jobben. Skal få på den sommerdekka nå og parkere den noen uker til. Så er vi på vegen med sommerdekk i god tid til VWbus Mjøsa sitt første møte i april.


Litt oppdatering:

* Selv om enkelte av min gode bussvenner ikke liker det: Den skal få gangstercaps. Jeg har fått tak en original gangstercaps som er så å si strøken. Den har jeg laget nye sidebraketter til. Jeg fikk låne en gcaps av Doka84. En blikkenslager kopierte sidebrakettene. Grunnet og lakkert svarte. Så bra så! Takk Doka84!.
* Kartbord er er anskaffet. Dette skal ikke skrus på dasj, men limes med borrelås slik jeg gjorde det på min tidligere grønne 2003 T4 Multivan.
* Prosjektzwo-tåkelys er anskaffet og skal på. Jeg har fått tak i nye glass fra Tyskland, nye pæreholdene hadde Hellanor og ny bryter til dasj. Veldig bra. En takk til Der Postmeister og mange andre for gode tips og gode råd i denne sammenheng. Ledningsnett og rele kjøper jeg fra Biltema.
* Sommerdekka skal på nå. Det er jo tørt og fint!
* Mulig den skal på lakkering av sidene for å konservere den litt før sommeren.
* Jeg har en del ymse godbiter liggende til T3 nå som sikkert noe vil kjøpe. Men må se an om jeg kvitter meg med en del bra deler, da noe jo bare kan ligge "på hylla" som kjekt å ha.

Kjørte inn på jobb i dag på mine nye 14" piggdekk! Egentlig overraskende bra å kjøre på.

Vel, vi ses rundt en sving.

erjo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar